Skip to main content

RBN & Colnago

Race Bike Nordic A/S er etableret med udgangspunkt i at tilbyde Colnago Premium cykelprodukter til B2B-markedet i Norden.

Baseret på betydelig knowhow inden for cykelindustrien og en højt specialiseret kernekompetence inden for high-end cykelprodukter, er det vores ambition at blive opfattet og anerkendt som en pålidelig og relevant leverandør af Premium cykelprodukter i Norden.

Vi stræber efter at overgå forventningerne fra vores partnere, leverandører og alle der vælger at køre på en Colnago cykel.

Colnago

Colnago, der har været aktiv i cykelindustrien siden 1954, har opnået global anerkendelse for at producere topklasse cykler, der er kendt for deres præstation, innovation og håndværk. Fra professionelle ryttere til engagerede entusiaster har Colnago-cykler konsekvent været valget for verdensmestre.

Colnago Ernesto & C. S.r.l., kendt som Colnago, er en producent af high-end landevejscykler, grundlagt nær Milano i Cambiago, Italien, i 1954. Virksomheden blev først kendt for høj kvalitet stålrammecykler, velegnede til den krævende verden af professionel cykelsport, og senere som en af de mere kreative cykelproducenter, der stod bag innovationer inden for design og eksperimenter med nye og forskelligartede materialer, herunder carbonfiber, nu en fast bestanddel af moderne cykelkonstruktion. Blandt Colnagos mange sejre – 14 Grand Tours, 377 Grand Tour-etape, 37 klassiske monumenter, 27 verdensmesterskaber, 18 olympiske guldmedaljer – vandt Tadej Pogačar både 2020 og 2021-udgaverne af Tour de France på Colnago-cykler.

“Dette samarbejde markerer et betydeligt skridt i Colnagos bestræbelser på at levere høj kvalitet i distributionen og styrke deres tilstedeværelse på det nordiske cykelmarked. Med en fælles forpligtelse til fremragende kvalitet og en passion for cykling er begge virksomheder ivrige efter at give nordiske cyklister adgang til Colnagos verdensklasse cykelløsninger.”

RBN & Colnago – 19-09-2023